"Detaliile fac perfectiunea, dar perfetiunea nu este un detaliu."

Leonardo Da Vinci

Despre noi

Restaurarematefi.ro este unul dintre nu prea numeroasele ateliere specializate in restaurare  si reconditionare din tara. Ne mandrim cu o experienta de peste 10 ani in domeniu in care am invatat ce inseamana sa pretuiesti arta, sa intelegi omul care o creeaza! Oferim servicii la standarde inalte, clientii nu pleaca niciodata nelamuriti sau nemultumiti de la noi. Intotdeauna ne facem timp pentru a explica ce implica munca noastra, ce inseamna restaurarea si reconditionarea obiectelor.

Suntem adeptii provocarilor si orice lucrare care ajunge in cadrul atelierului nostru va fi tratata ca un obiect de arta. Nicio lucrare nu este mai “buna”, mai “grea” sau mai “rea” decat cealalta. Toate sunt restaurate conform criteriilor fizico-chimice presupuse de restaurare. Noutatea si complexitatea nu ne-au speriat niciodata. Am crezut si credem ca orice proiect, daca este planificat si urmarit correct, nu este greu sau de nerealizabil. Cu multa munca, rabdare si talent orice proiect poate fi realizat la standarde inalte, conform cerintelor clientului. Experienta vasta in domeniu am obtinut-o prin increderea care ne-au oferit-o clientii nostri, care niciodata nu au plecat nemultumiti de la noi. Recomandarile atat scrise cat si verbale ne dau posibilitatea de a va oferi o gama cat mai larga de obiecte restaurate. Nimic nu este imposibil, totul este sa vrei, si noi vrem si ne dam silinta sa va oferim cele mai bune servicii de restaurare si reconditionare .

Pentru a va convinge de cele mentionate mai sus rasfoiti sectiunile noastre: Restaurare, Reconditionare, Portofoliu, si daca v-am convins de seriozitatea noastra si suntem ceea ce cautati puteti sa ne conatctati cu incredere.

Serviciile noastre

Va oferim servicii de restaurare opere de arta(tablouri,fresca, piatra, metal) mobilă veche (clasica, din lemn masiv), piane si pianine si reconditionare usi, obloane, geamuri toate acestea în atelierul nostru specializat. Pentru intrebari si comenzi nu ezitati sa ne contactati.

Aveti obiecte ce necesita restaurare?

We are here to turn your old shit into a brand new one. We're working hard day and night just to satisfy you expectations. Contact us now!