Reconditionare geamuri

Reconditionarea este un process ceva mai simplu decat restaurarea, insa cu toate acestea poate dura la fel de mult ca si timp de executie si asta pentru ca oamenii nostri specializati isi dau interesul pentru a realiza o lucrare foarte bine facuta care sa respecte intocmai cerintele clientului dar si caracteristicile originale ale obiectului pe care se lucreaza.

Pentru a se ajunge la un rezultat pe placul clientului, dar si bine realizat se curate in totalitate obiectele (pana la lemn natur), dupa care urmeaza procesul de slefurie. Slefuirea se realizeaza cu unelte profesionale, insa in cazul profilelor atat de la usi cat si de la geamuri, aceasat slefurire trebuie facuta manual cu materiale specifice.  Dupa ce au fost slefuite cu hartie abaraziva de diverse granulatii obiectele sunt chituite (acolo unde este cazul), sau unde lipsesc parti sunt adaugate.  Apoi ureaza baituirea (daca este cerinta clientului si daca este nevoie), cu baituri pe baza de apa diversificate ca si nuanta. Pasul final este reprezentat de lacuire, unul sau mai multe straturi, lucios sau mat, in functie de preferinte.

Galerie foto

Aveti obiecte ce necesita restaurare?

We are here to turn your old shit into a brand new one. We're working hard day and night just to satisfy you expectations. Contact us now!